Köpvillkor

Vid beställning i webshop kommer kund erhålla en bekräftelse på detaljer för köp. Om du inte har fått någon orderbekräftelse inom 24 timmar, vänligen kontakta oss.

Vid eventuella felaktigheter i t.ex. leveranstid, pris etc. förbehåller vi oss rätten att korrigera detta i efterhand.

Öppet köp

Vi erbjuder öppet köp på alla våra produkter i 14 dagar efter att varan har mottagits. Du som kund behöver ej ha specifikt skäl till retur.
Öppet köp gäller bara om varan kan returneras i 100% nyskick och i obruten originalförpackning.
Du som kund står själv för returfrakten och vi betalar tillbaka orderbeloppet inom 14 dagar.

Frakt och leverans

Vi erbjuder frakt via Posten med leveranstid 1-3 arbetsdagar och Schenker 2-4 arbetsdagar. Vi förbehåller oss för eventuella förseningar från posten & Schenkers sida. Maila oss på info@24h-online.se för att få leveransstatus.

Vi står för transportrisken då varan skadas eller kommer bort under transporten från vårt lager till dig när du väljer spårbart alternativ. Vi står inte för risken när du väljer ej spårbart brev.

Du som kund står för risken vid eventuell retur till oss.

Kortbetalning

Vi accepterar VISA/MasterCard. Välj betalningssätt ” PayPal Checkout Express” i kassan. Ingen transaktionskostnad tillkommer.

Vid betalning reserveras beloppet på ert konto och dras först när er beställning skickas ifrån oss.

Vi förbehåller oss rätten att inte behandla beställningar om vi anser att vi har skäl till detta (T ex vid misstanke om bedrägligt köp). Om så är fallet kommer inga pengar dras på kortet och beställningen tas bort.

Bankgiro / Plusgiro

Vid denna betalningsmetod genomförs ingen kreditprövning.
Denna betalningsmetod sker utanför webshop i specifika fall. Exempelvis vid större ordrar där installation och underhåll skall ingå.
Vid accepterande av offert får du som kund ut en faktura som ska betalas inom 7 dagar.
När betalningen inkommit på vårt Bankgiro konto kommer en bekräftelse skickas ut, beroende på arbetets storlek kan leveranstid variera.

Bank Giro: 5000 – 8960 Ange organisationsnummer samt meddelande.

Tvist och force majeure

Händelse såsom krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighets beslut, uteblivna leveranser från underleverantörer, fördyrande omständigheter samt därmed jämförbar händelse utanför vår kontroll, vilken ej skäligen kunnat förutses, skall hänföras till force majeure, vilket innebär att vi befrias från sina förpliktelser att fullgöra ingångna avtal.

Övrigt

Vi förbehåller sig rätten till ändring av all information, tekniska specifikationer och produkterbjudanden, utan föregående avisering. Vid eventuell slutförsäljning till uppgivet pris eller p.g.a. att ett försäljningsobjekt utgått, har vi rätt att häva köpet och återbetala eventuella inbetalda belopp på bästa sätt. Vi skall också meddela kunden om ersättande eller likvärdigt försäljningsobjekt finns tillgängligt.

Garanti

Alla produkter har garanti mot fabrikationsfel. Vi har 12 månaders garanti på våra produkter. Ditt garantibevis är din orderbekräftelse som du erhåller via epost.

Fel under garantitiden

Garantin har undantag för förbrukningsartiklar, ex. batterier, som har 6 månaders garanti. Garantin omfattar fel som förelåg vid försäljningstillfället och därmed inte fel som är hänförliga till någon yttre åverkan, ex. fukt-, tapp- eller stötskador. Vi garanterar att de varor du beställt är fria från tillverkningsfel under ett år, eller under den garantiperiod som gäller för din produkt, från leverans. Om din vara skulle sluta fungera under garantitiden skickas den vanligtvis till en serviceverkstad för reparation.
www.24h-online.se har inga egna verkstäder utan vi använder oss av tillverkarens auktoriserade serviceverkstäder. Vid service tar du kontakt med vår kundservice via kontaktformuläret på sajten. Kundservice ger dig instruktioner om hur du går till väga för att skicka varan på reparation. Observera att tillverkaren har upp till tre försök att reparera produkten innan de är skyldiga att byta ut den. Vid retur skall varan emballeras på ett sådant sätt att varan eller dess förpackning inte kan komma till skada. Vi står för frakt gällande garantin.