Kameror, underhåll, reparation

Med ett kameraövervakningssystem från 24 Timmar online har du alltid full kontroll på verksamheten. Ett nätverksbaserat kameraövervakningssystem kan dessutom bidra till en mer kostnadseffektiv och rationell bevakning. Det ger möjlighet till effektiv övervakning på distans, och flera anläggningar kan kopplas upp till en central övervakning.

El, belysning

Vi utför kompletta elektriska elinstallationer inom kraft och belysning. Vi anpassar våra lösningar efter varje kunds krav och önskemål och tar hand om hela arbetet, från konstruktion till driftfärdig anläggning.

Vi jobbar åt såväl privatpersoner som företag i hem, bostäder, skolor, kontor, lager, offentliga lokaler, industrier, lantbruk, gårdar m.m.

Tele, data, drift

Vi hjälper till vid utbyggnation av befintligt tele och data eller hjälper till med allt från idé och konstruktion till driftsättning och dokumentation av nyinstallerade nät och system.

Med oss som samarbetspartner får du dock korta kontaktvägar och en pålitlig samarbetspartner. Vi kan hjälpa dig att förbättra säkerheten och tryggheten i ditt hem eller din verksamhet.