[vc_row][vc_column][rev_slider_vc alias=”kamera-installationer”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

Kamera installationer


Flerårig erfarenhet

Vi är ett växande företag med flerårig erfarenhet inom marknaden för videoövervakningssystem med kapacitet att leverera och installera olika typer av övervakningssystem i Skåne. Vi är ett företag som sätter våra kunder i främsta ledet och erbjuder därför alltid bästa service och produkter av högsta kvalitet. Under normal arbetstid finns vi alltid tillgängliga för support och rådgivning.

Vi har levererat och installerat olika typer av övervakningssystem till nöjda kunder Skåne. Bland våra kunder finns allt från stora restaurang- och butikskedjor till mindre företag och privatpersoner.

Kameraövervakning

Med ett kameraövervakningssystem från 24 Timmar online har du alltid full kontroll på verksamheten. Ett nätverksbaserat kameraövervakningssystem kan dessutom bidra till en mer kostnadseffektiv och rationell bevakning. Det ger möjlighet till effektiv övervakning på distans, och flera anläggningar kan kopplas upp till en central övervakning.

24 Timmar online har vår egen serie specialtillverkade kameror och digital bildlagring med hög kvalitet. Dessutom har vi ett brett utbud av utrustning från andra tillverkare.


Övervakningskamera

Den enklare kameran från 24 Timmar online är lämplig för verksamheter som behöver en bra övervakningskamera dagtid. Den mest avancerade kameran har däremot extremt bra ljuskänslighet som ger färgbild även nattetid, och är särskilt lämpad för företag med särskilda krav på bildkvalitet.

De flesta kameror är utrustade med Sony-chip och har bra ljuskänslighet.

Oavsett vilken kamera du väljer är installationen viktig. En fackmässigt utförd installation ger lägre kostnader och högre säkerhet. Det är t ex avgörande att kameran är riktad på rätt sätt för att få bra bild, och att monitorns bild har rätt höjd, bredd och linearitet.


Installation och integration

24 Timmar online är en trygg partner som har lång erfarenhet av krävande säkerhetslösningar och kamerainstallationer för både små och stora verksamheter. Vi kan ge dig råd och tips som gör att du får mer ut av din investering. Det ökar både tryggheten och lönsamheten i din verksamhet.

Rikstäckande verksamhet

Vid större installationer krävs ofta en anpassad systemlösning som inte finns i standardpaketen på marknaden. Då börjar vi med en analys av verksamhetens behov, går in på affärsmässiga och tekniska aspekter och rekommenderar rätt utrustning utifrån det. Och eftersom vi har en egen utvecklingsavdelning kan vi hjälpa dig att integrera olika system. Det gör att du garanterat får kvalificerad installation och integration.

Med ett rikstäckande nät av utbildade installatörer och en väl fungerande service- och jourverksamhet hjälper vi dig på plats, var du än befinner dig i landet.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column parallax=”content-moving” width=”1/4″][vc_wp_custommenu nav_menu=”72″ title=”Tjänster”][vc_btn title=”Offert” style=”classic” shape=”square” color=”sky” align=”center” button_block=”true” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.24h-online.se%2Foffert%2F|||”][vc_btn title=”Webshop” style=”classic” shape=”square” color=”sky” align=”center” button_block=”true” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.24h-online.se%2Fbutik%2F|||”][vc_raw_html css=”.vc_custom_1500247807404{background-color: #5aa1e3 !important;}”]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”3447,3448,3449″ img_size=”250×150″][/vc_column][/vc_row]